Partener agreat MBClassics Mercedes Benz Club

 

Prin programul "Partener agreat MBClassics Mercedes Benz Club" ne propunem să oferim membrilor noștrii cele mai bune produse și servicii la cele mai bune prețuri.  MBClassics își propune să selecteze doar furnizori de top care se încadrează în categoria de profesionist selectată de noi, respectiv producere / comercializare de produse/servicii adresate mașinilor sau posesorilor de mașini Mercedes Benz clasice sau conexe acestora. 
Până la urmă membrii noștrii sunt obișnuiți cu "The Best or Nothing" și asta este ceea ce trebuie să le oferim. 
  
Beneficii Furnizori agreați 
  
Acceptarea furnizorului ca și "Partener agreat MBClassics Mercedes Benz Club" este nu doar un mod al acestuia de a atrage noi clienți ci, mai ales, o asigurare a calității produselor/serviciilor acestora. 
MBClassics Mercedes Benz Club va promova produsele / serviciile Comerciantului către membri clubului și pe site-ul propriu în cadrul meniului Parteneri Agreați.  Calitatea produselor/serviciilor oferite de  furnizorului agreați ca și "Partener agreat MBClassics Mercedes Benz Club" este de asemenea o garanție a fidelizării membrilor clubului pentru utilizarea programului. 
Clubul va monitoriza continuu furnizorii agreați și în baza evaluărilor membrilor clubului va recomanda produsele/serviciile acestora sau dacă va fi cazul, va putea retrage statutul de "Partener agreat MBClassics Mercedes Benz Club".  
Furnizorii care doresc să se înscrie în programul nostru vor semna o convenție cu clubul nostru și vor avea acces la lista online a membrilor MBClasscs Mercedes Benz Club.  
În baza prezentării cardului de membru sau a verificării online a identității membrilor furnizorul va oferi discountul agreat în convenție. 

Lukoil

 

Având 309 stații de distribuție carburanți, peste 3000 de angajați și peste 300 de parteneri și colaboratori, LUKOIL România este unul dintre jucătorii semnificativi de pe piată.
Prin cardurile oferite membrilor clubului, aceștia beneficiază de 10 bani reducere la fiecare litru de carburant achiziționat și de acumularea de puncte.
Pentru acumularea punctelor este necesar ca, înainte de efectuarea plătii, membrii clubului să prezinte cardul.
Modalitatea de acumulare a punctelor prevede acordarea unui punct pentru fiecare 20 de lei din valoarea bonului de casă la achiziție de produse și/sau servicii în benzinăriile LUKOIL România cu numerar sau prin card bancar.

 

Mr. Postman

- GIFT SHOP-

 

Fiecare călătorie îţi oferă o idee, un obiect şi o poveste. Ideea este cu atât mai preţioasă cu cât este originală, iar obiectul devine unic prin povestea sa. Acum există un spaţiu special conceput unde toate acestea pot fi cunoscute, personalizate şi experimentate.Fiecare călătorie îţi oferă ceva nou care merită să fie impărtăşit cu ceilalţi. Descoperă-l şi oferă-l într-un cadou ambalat special.Fiecare călătorie crează noi dorinţe pentru care există Mr.Postman, explorator de idei şi creativ ingenios.

 

Furnizori agreaţi:

1/2